Motion

Info
Hold med fokus på kost og motion i forhold til en sundere livsstil.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kost og motionKM1
Lørdag Tid: 09:30 - 11:00
Sted: Hjortespring Foreningshus, Gl. Klausdalsbrovej 444, 2730 Herlev, Salen
Instruktør: Ellis Nielsen / Vibeke Hastrup /

En sundere livsstil kommer via kost og motion altså vores aktive valg, men vi skal inspireres og opleve forskellene. Det får du gode muligheder for på dette hold, hvor vi kombinerer viden om kostens betydning for kroppen og den positive virkning på din sundhed med motion i form af linedance for alle eller en gåtur,

Du får en vifte af forskellige værktøjer og viden, samt opfordring til at prøve de forskellige ting for på egen krop at mærke om det gør en forskel og hvad det eventuelt gør. Det kan være nattesøvn uden toiletbesøg, oplevelsen af at have mere overskud, mere energi, færre ledsmerter, tab af vægt. Selvom vi er et hold, så er det dig der afgør hvad du har lyst til at afprøve og dine resultater, der tæller for dig. Holdet er godt for oplevelsen af vi er mange i samme situation, og snakken i det lukkede rum er god motivation.

Undervisningen foregår lørdag formiddag kl. 9.30 – 11.00 i Hjortespring Foreningshus, Gl. Klausdalsbrovej 444, 2730 Herlev.
Start dato er den 7.1. 23 og vi slutter den 18.3.23 med vinterferie den 25.2.
Fordelingen af undervisningstiden er 40 minutter til viden om kost og 40 minutters motion, hvor du kan vælge at danse linedance (lette danse, så alle kan være med) eller gå en tur.

Prisen er kr. 800 for ikke medlemmer af HCDC Herlev Country Dance Club, medlemmer af klubben får en rabat på kr. 200 (tilbagebetales efter betalingen).

Registrer dig allerede nu, så vi kan se du er interesseret. Du bliver kontaktet omkring 1. december i forbindelse med holdet åbnes for tilmelding og betaling.

Undervisere:
Ellis Munck Nielsen, Ernæringsvejleder
Vibeke Hastrup, Linedance instruktør

Holdnummer: KM1
Periode: 07.01.2023 - 18.03.2023
Tilmeldte: 4/20
Pris: 800 kr.
Tilmeld