2020/2021 10.08.2020  -  31.05.2021
Vejledning

Square kontingent (SQK)
Grundet Covid19 i 2020, som gør at det er usikkert hvornår vi kan komme til at danse Square Dance, får man her mulighed for at tilmelde sig som medlem, som også giver stemmeret på generalforsamlingen.
Samtidig bliver der mulighed for at lave holdtilmelding senere, når man ønsker at deltage i et holds aktiviteter, hvor danseafgiften reguleres efter starttidspunktet.
Man skal IKKE tilmelde sig her, hvis man ønsker at lave en samlet tilmelding. Så skal man blot lave en normal holdtilmelding. Flere informationer kan indhentes hos kassereren Erik på erik@hcdc.dk eller via tlf.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Square Dance Fredag (SD3)
Holdet henvender sig til dansere, der har danset New Style i 1 - 3 år, eller har kendskab til Basic og Mainstream.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Square Dance Tirsdag (SD1)

Holdet er for rutinerede dansere, der har danset New Style i 8 - 9 år, eller har et godt kendskab til Advanced 1-begreberne.
Holdet danser rutine i Advanced 1, og er godt i gang med indlæring af Advanced 2-begreberne.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Square Dance Torsdag (SD2)

Holdet er for øvede dansere, der har danset New Style i 8 - 9 år, eller har et godt kendskab til Advanced 1-begreberne.

Holdet danser rutine i Advanced 1, og skal i gang med indlæring af Advanced 2-begreberne.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Line Dance Beginner (LD1)
BEGINNER holdet er for nye dansere, der gerne vil i gang med at danse linedance. I løbet af den første sæson som linedancer skal du lære nogle rigtig gode begynderdanse i alle de forskellige dansegenrer. Vi repeterer meget, og vi danser til meget forskelligt musik, faktisk til meget af den musik, du i forvejen kan høre i radioen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Line Dance Improver (LD2.1)
Improver holdet er for dig, der gerne vil have lidt mere udfordring end et begynder+ hold. Som udgangspunkt vil vi få 2 nye danse om måneden, men det kan variere. Der repeteres efter behov. Stabilt fremmøde forventes. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Line Dance Improver+ (LD2.2)

IMPROVER+ (let øvet). Holdet er for dig med et par danse-års erfaring. Der vil være 2 - 3 nye danse om måneden. Der vil bliver repeteret efter behov. Stabilt fremmøde vil være en fordel.
 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Line Dance Intermediate (LD3)
INTERMEDIATE (øvet) er dansere der har erfaring med og rutine i de mest forekomne trin og kombinationer.
Et grundlæggende kendskab til de enkelte stilarters teknik, vil være en fordel, da dette i nogen grad, vil indgå i undervisningen.
Det tilstræbes gennem sæsonen, at udlære danse fra alle stilarter.
Der vil typisk blive udlært en ny dans hver. 2. uge, men dette kan variere. Samlet over en hel sæson, vil der typisk udlæres ca. 16. danse.
Ny danse vil blive grundigt gennemgået de første gange, derefter kun i begrænset omfang, hvorfor der forventes et stabilt fremmøde.
For at opnå en god rutine, anbefales det dansere, hvis muligt, at øve sig hjemme, samt at deltage mest muligt i arrangementer, hvor der vil være mulighed for at danse de udlærte danse.
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Passivt medlem (PM)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Intern Caller/instruktør (CI)
Kontingent for callere/Instruktører i HCDC
Tilmeld/Læs mere - (1)