Klubmodul henter siden
Line Dance Intermediate
LD4
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
INTERMEDIATE (øvet) er dansere der har erfaring med og rutine i de mest forekomne trin og kombinationer.
Et grundlæggende kendskab til de enkelte stilarters teknik, vil være en fordel, da dette i nogen grad, vil indgå i undervisningen.
Det tilstræbes gennem sæsonen, at udlære danse fra alle stilarter.
Der vil typisk blive udlært en ny dans hver. 2. uge, men dette kan variere. Samlet over en hel sæson, vil der typisk udlæres ca. 16. danse.
Ny danse vil blive grundigt gennemgået de første gange, derefter kun i begrænset omfang, hvorfor der forventes et stabilt fremmøde.
For at opnå en god rutine, anbefales det dansere, hvis muligt, at øve sig hjemme, samt at deltage mest muligt i arrangementer, hvor der vil være mulighed for at danse de udlærte danse.
 
Læs mere
INTERMEDIATE (øvet). Dansere på intermediate niveau, er dansere, der har erfaring med og rutine i de mest forekomne trin og kombinationer. Et grundlæggende kendskab til de enkelte stilarters teknik, vil være en fordel, da dette i nogen grad, vil indgå i undervisningen. Det tilstræbes gennem sæsonen, at udlære danse fra alle stilarter. Der vil typisk blive udlært en ny dans hver. 2. uge, men dette kan variere. Samlet over en hel sæson, vil der typisk udlæres ca. 16. danse. Ny danse vil blive grundigt gennemgået de første gange, derefter kun i begrænset omfang, hvorfor der forventes et stabilt fremmøde. For at opnå en god rutine, anbefales det dansere, hvis muligt, at øve sig hjemme, samt at deltage mest muligt i arrangementer, hvor der vil være mulighed for at danse de udlærte danse.
Startdato
30.08.2021
Slutdato
20.05.2022
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:30 Kildegårdskolen Vest, Dildhaven 40, 2730 Herlev, Fælleslokale stueetagen
Pris
600,00 kr.
Gebyr
200,00 kr..